You are here: Home // İletişim Sektörü

PR Bir Fikri Daha Çarpıcı ve Farklı Biçimde Ortaya Koymaktır

“PR, Bir Fikri Daha Çarpıcı ve Farklı Biçimde Ortaya Koymaktır.”  ZEGO iletişim Stratejileri Merkezi CEO’su Dizdar Çamlıbel halkla ilişkileri tanımlarken bu ifadeyi kullanıyor ve ardından ekliyor, “aslında bir kurum bülten yazıp basına gönderebilir, bir gazeteci çağırıp röportaj yapabilir; fakat halkla ilişkiler, kurumların eksik kaldığı noktada... 

HSBC Pegasus Kart Kampanyasından Uzak Durun

HSBC Pegasus Kart Kampanyasından Uzak Durun
HSBC Pegasus Kart kampanyasından uzak durun. Ben aldım, henüz kullanmadan 70 TL kart parası geldi. bir bilet için değmez. biletler zaten 40 TL. Kandırmayın milleti. Dürüst olun Ey Pegasus. Kısa ve öz yazmayı uygun gördüm.  Bir daha sizinle uçmayacağım. Elimden geldiğince herkesin duymasını arzu ediyorum.  Read More →

Google Voice Nihayet Türkiye’de

Google Voice Nihayet Türkiye'de
Aylar önceden Amerika ve Kanada’da kullanılmaya başlanan Google Voice yani telefonları arama özelliği bugün sabahtan itibaren Türkiye’de de aktive oldu. Bundan böyle Skype gibi siz de Google üzerinden cep ve ev numaralarını arayabilirsiniz. Konumlaması gmail hesabınızda sol barda yer alıyor.  Bağlantı ücretleri Country Google Voice rate per minute Leading Internet... 

Genç PR’cılar Sosyal Medyada Birleşti

Genç PR'cılar Sosyal Medyada Birleşti
Facebook’ta Türkiye Halkla İlişkiler Öğrencileri Platformu adı altında birleşen genç PR’cılar günden güne genişliyor. Türkiye’de iletişim fakültelerinde ve meslek yüksek okullarında okuyan halkla ilişkiler öğrencilerinden oluşan grup, sektörün nabzını Facebook’ta açtıkları sayfa ile takip ediyor. Aralık 2010 tarihinde açılan sayfada şu... 

Vodafone’dan Turkcell’e Dava

Vodafone’dan Turkcell’e Dava
Vodafone Türkiye’nin, yaklaşık 1 yıl önce başlatmış olduğu “Vodafone Tüketici Hakları Bildirgesi” kampanyasına karşılık Turkcell de “Cep Anayasasını” çıkarınca kampanyalar mahkemelik oldu. Davaya ilişkin Vodafone Türkiye’den yapılan yazılı açıklama ise şöyle: “Değerli Basın Mensubu, Vodafone Türkiye, Ocak 2009 itibariyle başlattığı... 

Social Media Revolution 2010

Social Media Revolution 2010
Facebook, Twitter, Youtube, Wikipedia analizleri:  Read More →
Copyright © 2011 ALİ YILDIRIM. Hakkım Helal Olsun.